bestaan van waves

De ultieme metafoor voor energie, evenwicht en leven

Zoals veel goede dingen begon het Waves-concept tijdens op cafe met interessante discussies tussen medeoprichters Katina McCulloch en Bavo Wouters. Beiden zagen een behoefte aan hoog kwalitatieve en duurzame levensstijlondersteuning voor mensen met zowel acute als langdurige gezondheidsproblemen en beperkingen. Dit in combinatie met een passie voor ‘empowerment’ en cliëntgerichte zorg leide uiteindelijk tot WAVES.

WAVES, een subtiele knipoog naar Katina’s opvoeding in de Shire, een wijk in Sydney gelegen aan het strand. Maar het concept van golven belichaamt veel meer. Geluid, licht, energie, zelfs ons hart en onze hersenen, zoveel van ons en onze wereld wordt geïnterpreteerd via verschillende golfvormen. Dit is waar het concept van WAVES begon, gezondheid benaderen vanuit een holistisch gezichtspunt dat het evenwicht tussen geest, lichaam en ziel omvat.

Empowerment

Diversiteit

Innovatie

Klantgericht

Hygge

Communicatie

WAVES is een multidisciplinair centrum gespecialiseerd in gerichte kinesitherapie, Pilates- en bewegingsinterventies om het welzijn en de levenskwaliteit voor iedereen te verbeteren. Wij geloven in het ondersteunen en versterken van individuen om hun algemene gezondheid en welzijn te verbeteren door positieve veranderingen in levensstijl.

Wij zijn niet het antwoord, maar we kunnen u helpen het te vinden.

– Katina McCulloch

Ontmoet ons team

Ons team werkt zeer nauw samen om echte multidisciplinaire gezondheidszorg te bieden. We hebben verschillende achtergronden en een verschillende focus, maar zijn allemaal gepassioneerd om u actief te laten deelnemen aan uw gezondheidstraject.

Herstel

Katina McCulloch

Education, Gym, Health, Pilates
Chronische PijnNeurologieVrouwelijke Gezondheid

Meer info

Sarah De Canniere

Sarah De Canniere

Education, Health
Chronische PijnHoofdpijn en MigraineSchouder en Nek

Meer info

Caro Cuypers

Caro Cuypers

Health, Pilates
Perinatal (mum & mini)PostnatalVrouwelijke Gezondheid

Meer info

Nathalie Temmerman

Administratieve Ondersteuning

Meer info

Sofie Vandebotermet

Sofie Vandebotermet

Pilates
Beweging Liefhebbers

Meer info

Word lid van ons team

Bent u een gezondheidsprofessional of Pilates-instructeur die op zoek is naar dankbaar werk binnen een dynamisch, deskundig en uitzonderlijk team? Vind je een goed evenwicht tussen werk en privé belangrijk?

Onze missie bij Waves is om mensen in staat te stellen hun gezondheid  levenslang te veranderen. We bouwen aan gespecialiseerde multidisciplinaire teams op verschillende gebieden, van vrouwengeneeskunde tot neurologische aandoeningen en cardiorespiratoire revalidatie. Wij zijn gepassioneerd over het leveren van uitzonderlijke, evidence-based gezondheidszorg via onze vier pijlers: pilates, gezondheid, sportschool en onderwijs.

Wegens onze voortdurende groei zijn wij altijd op zoek naar ervaren gezondheidsprofessionals van hoge kwaliteit of uitzonderlijke en leergierige pas afgestudeerden

Klik hier om naar onze job pagina te gaan en je sollicitatie in te dienen!

Ben je …

Empowering

Onafhankelijk

Assertief

Gepassioneerd

Inclusief

Klantgericht

Ben je …

Leergierig

Open minded

Gepassioneerd

Betrouwbaar

Stage lopen

Als je enthousiast bent om praktijkervaring op te doen in de gezondheids-, Pilates- en/of klinische gym omgeving en een fijne bijdrage wilt komen leveren aan ons team, ben je uiterst welkom om stage te komen lopen bij ons!

Om het grote aantal stageverzoeken te kunnen verwerken, hebben we bij Waves een gestructureerde sollicitatieprocedure ingevoerd. Deze aanpak zorgt ervoor dat we  met de meest enthousiaste en gemotiveerde studenten verder kunnen gaan, zodat zij de kans krijgen om bij ons te komen werken en bij te leren.

 

Klik hier om naar onze stage pagina te gaan en je sollicitatie in de dienen!

Momenteel zijn we op zoek naar