ons team

Davy Lambrechts

Davy Lambrechts was gedurende bijna 14 jaar werkzaam op de afdeling Ambulante Revalidatie UZ Leuven – campus Pellenberg, een afdeling voornamelijk gericht op complexe wervelkolomgerelateerde problemen. Hij heeft een enorme passie voor het revalideren van atleten met nek-of rugklachten, alsook de behandeling van complexe, chronische pijnklachten.

Hiernaast was hij gedurende vele jaren docent aan de KULeuven en ook nu haalt hij veel voldoening uit het opleiden van andere kinesitherapeuten binnen het domein van zowel manuele therapie als oefentherapie. Tijdens diezelfde periode begeleidde hij eveneens atleten op nationale en internationale kampioenschappen, voornamelijk binnen de atletiek.

Hij gelooft heel hard in het principe dat iedere patiënt uniek is en dus ook een aanpak op maat nodig heeft. Dit is enkel mogelijk wanneer het probleem grondig en in zijn totaliteit in kaart wordt gebracht, waarbij er oog is voor de klacht, de persoon,alsook de omgeving.

Davy houdt er van dromen na te jagen, samen met zijn gezin. Zo woonde hij met zijn gezin al twee keer drie maanden in het buitenland. Zijn favoriete stad bij uitstek is Lissabon. Hij houdt van crossfit, nieuwe plaatsen ontdekken, lekker eten en hij verlaat het huis nooit zonder een boek in zijn rugzak.

Tot slot richtte Davy vanuit zijn passie voor persoonlijke groei het bedrijf ‘Gelukskine’ op, waar hij professionals in de zorg begeleidt en coacht naar de beste versie van zichzelf, zodat zij ook duurzaam de beste zorg aan hun patiënt kunnen bieden.

Health

Specialisatie:

Chronische PijnSportersWervelkolom

Inboeking:

Davy werkt op maandag en donderdag