our team

Edith Lookman

Edith Lookman maakt deel uit van het HEALTH team en zal de drijvende kracht zijn achter het neuro-programma bij Waves. Edith behaalde haar diploma aan de KULeuven in 2019 met een specialisatie in neurologische aandoeningen. 

Edith was altijd al gefascineerd door de complexiteit van ons brein, zenuwsysteem en psychologie. Deze interessegebieden combineert ze graag in haar sessies. Ze is gepassioneerd door het ondersteunen van mensen met neurologische aandoeningen zoals de ziekte van Parkinson, CVA, MS, NAH,…en daarbinnen specifiek ook in het begeleiden van mensen met een verhoogde prikkelgevoeligheid en stress. In dit domein bouwde ze een uitgebreide ervaring op. Haar bedrevenheid in het ondersteunen van de patiënt vanuit een patiënt-gerichte methode past volledig binnen de kernwaarden van Waves. 

Hiernaast is Edith ook erkend Relaxatietherapeut, waarbij ze mensen kan ondersteunen in ervaringen rond chronische spanning, stress en pijnklachten als een gevolg van deze spanning.

Samen met Edith zal je op zoek gaan naar je persoonlijke doelstellingen en stap voor stap hier naar toe werken. Het optimaliseren van je onafhankelijkheid en participatie in je eigen omgeving staan steeds voorop. 

In haar vrije tijd houdt Edith van muziek, ze gaat graag naar concerten en leest graag. Met lekker eten kan je haar heel erg blij maken. Ze houdt van yoga, wandelen en natuur. Wanneer ze niet in Waves is, vind je haar dan ook het liefst in het midden van de natuur terug.

GymHealth

Specialty areas:

NeurologieRelaxatieSlaapkwaliteit