Clinical Gym

Beweging voor iedereen.

Ons hoogopgeleid en gepassioneerd gym team besteedt aandacht aan de individuele begeleiding van IEDEREEN, zowel van personen met acute of chronische gezondheidsproblemen als diegenen met een beperking. Het is ons doel om een stimulerende en alomvattende omgeving te creëren waarin je zowel je gezondheids- als je welzijnsdoelen kan bereiken. Het is voor ons vooral belangrijk dat je traject zo aangenaam mogelijk verloopt.

Je bent immers een deelnemer, geen patiënt!

Ben je nog niet overtuigd om een intakesessie te boeken of wil je wat meer informatie over onze klinische gym? Neem dan contact op met Femke en boek een afspraak om meer specifieke informatie te krijgen via een gratis telefonisch gesprek.
Wat kunnen we voor jou betekenen?

Clinical Exercise Physiologists (CEP’s)

Klinische inspanningsfysiologie ( CEPs) is een concept dat Australië, de VS en Canada ontstond door een toenemende vraag naar veilige trainingsprogramma’s voor acute en chronische gezondheidsproblemen en handicaps. Het groeide uit tot een kwalificatie op masterniveau die veelal als een specialisatie na kinesitherapie wordt gevolgd. Klinische inspanningsfysiologie voert de inspanningsscreening, beoordeling, programmering en herbeoordeling van de patiënt uit om op lange termijn een positieve gedragsverandering en empowerment ( stimulatie) aan te moedigen.

Onze klinische gym wordt geleid door Katina McCulloch ( medeoprichter van Waves). Ze is een erkend inspanningsfysioloog van Exercise Sport Science Australia (ESSA) en lid van The American College of Sport Medicine.

Ons team bestaat uit heel ervaren kinesitherapeuten of persoonlijke trainers die gespecialiseerd zijn in holistische oefeningen die je korte-en langetermijndoelen actief ondersteunen.

Als team beschikken we over de nodige vaardigheden en kennis om aan de meest uiteenlopende aandoeningen te werken, ook degene die zeldzaam of complex zijn.

Heb je gezondheidsproblemen op een van de volgende vlakken? Dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Ademhaling

Cardiovasculair

Bewegingsapparaat

Neurologisch

Mentale gezondheid

Metabolisme en/ of endocrien (o.a. diabetes , PCOS etc.)

Neurodiversiteit

Andere

Lidmaatschap

€125/maand

  • Ongelimiteerde toegang tot de gym
  • Een gepersonaliseerd programma
  • 2 X 30 min. Follow-up sessie
Wil je graag wat meer informatie over de gym?

De Waves werkwijze

Ervaar het verschil bij Waves.

Wij gebruiken een meerstappenplan om duurzame levensstijl –en bewegingsgewoonten op lange termijn aan te moedigen. Het is onze bedoeling om samen met jou te achterhalen welke oefentherapie je het langst volhoudt en welke veranderingen in levensstijl ervoor nodig zijn. Of je die duurzame training nu bij Waves volgt of in een gewoon fitnesscentrum dat maakt ons niet uit. Het beste voor jou, is het beste voor ons!

Intake

Screening en cliëntgerichte beoordelingsfase ( 60 tot 90 min.)

Sessie 2

Cliëntgerichte beoordelingsfase 2 ( 60 min.)

Sessie 3

Individueel programma met 1:1 begeleiding

Sessies 4 – 10

Het aantal sessies zal van persoon tot persoon verschillen.
Dankzij je lidmaatschap mag je een individueel programma verwachten 1:1 met nadien een fase waarin je zelfstandig kan oefenen

Lidmaatschap

Je lidmaatschap omvat een persoonlijk programma, de volledige toegang tot onze gym en 2X30 min. 1:1 aan follow-up sessies met je oefentherapeut.

Follow-up: nieuwe beoordeling en evaluatie

Iedere 6 tot 18 weken ( afhankelijk van de cliënt).

Langetermijnplanning

Om op lange termijn een duurzame gewoonte aan te kweken, bij Waves of elders in de maatschappij. Wat het beste voor jou is, is het beste voor ons.

testimonial

What clients say about us

Is medische fitness wat je nodig hebt?