ons team

Carlotta De Witte

Carlotta is fysiotherapeut en (bijna) gecertificeerd Pilates-instructeur. Ze is gespecialiseerd in handrevalidatie en beheert de handrevalidatie hier bij Waves.

Sinds 2017 behandelt zij patiënten met chronische hand/pols problemen of postoperatieve littekens en/of handoperaties en werkt nu ook samen met Heilig Hart voor consulten in handrevalidatie. Ze is lid van de Belgische Handtherapeuten en neemt regelmatig deel aan Europese en Belgische congressen. Ze schuwt ook moeilijke gevallen niet, hoe complexer hoe beter. Wij zijn verheugd haar aan boord te hebben en voor de extra kennis en kwaliteit van zorg die zij zal leveren.

Naast haar achtergrond als kinesist is Carlotta ook een geweldige Pilates-instructrice. Ze werd verliefd op de methode toen ze Pilates begon te beoefenen met haar moeder als moeder-dochter quality time. Via de Pilates studio ziet ze een grote verscheidenheid aan cliënten en heeft ze een prachtige en toegewijde manier van lesgeven!

En wist je dat Carlotta Italiaanse roots heeft? Venetië is haar tweede thuis, en ze houdt van Italië. Ze is ook een kat en hond persoon. Vraag haar niet te kiezen, dat is onmogelijk.

HealthPilates

Specialisatie:

Hand en Pols