our team

Maria Pervykh

Ik heb vrij veel dingen geprobeerd in het verleden en nooit vond ik iets waar ik me honderd procent ik kon vinden. Toch had ik enkele zekerheden: ik hou van sociaal contact, sporten maakt me enorm gelukkig, nieuwsgierigheid en energie zijn ongetwijfeld mijn drijfveren. Ik had met pilates gevonden waar ik naar op zoek was. Het sociaal aspect, rond mensen zijn, of dat nu onder de vorm is van lesgeven of les krijgen. Beweging die mij enerzijds hielp blessures te voorkomen of behelpen anderzijds een uitdaging kon zijn. Talloze variaties in oefeningen en de kennis die ermee gepaard gaat, blijft me elke dag verbazen. Ik was er meteen helemaal weg van!

Met veel enthousiasme kijk ik uit naar mijn hoofdstuk bij Waves. Pilates heeft me niet alleen fysiek gesterkt, maar evenzeer mentaal gesterkt. Mijn doel is om dat gevoel door te geven aan anderen. Mensen motiveren, kunnen zien dat ze door deze sport en levensstijl meer energie krijgen en zich beter voelen in hun vel.

Ik hou van pilates, zwemmen, joggen, hiken, surfen en klimmen. Eigenlijk doe ik alles waarbij ik nieuwe dingen kan proberen en mezelf kan uitdagen. Nieuwe sporten ontdekken en dingen doen die ik nog nooit heb gedaan. Ik ben super graag buiten, in de natuur en als ik kon zou ik permanent buiten zijn. Maar de zee is ongetwijfeld mijn meest favoriete plek ter wereld. Mijn ideale dag ziet er uit als volgt: opstaan met een streepje zon op mijn gezicht, een lekker ontbijt en een goede cappuccino, pilates, een loopje, gaan zwemmen en de dag eindigen met vrienden en een zonsondergang.

Ik kan niet leven zonder zee, in het algemeen ben ik graag in en rond het water. Mijn lievelingssnacks zijn fruit, zwarte chocolade en ijsjes. Ik ben vrij zeker dat ik zou kunnen overleven met ijsjes (enkel die op hoorntjes weliswaar). Niet te vergeten, geniet ik graag van een lekkere fles wijn. Het liefst rode wijn, maar laten we eerlijk zijn, elke lekkere wijn drink ik met plezier!

Pilates

Specialty areas:

Beweging Liefhebbers