Een holistische, hoogkwalitatieve aanpak van je gezondheidsbehoeften op lange termijn

Wij willen een stimulerende / empowering en alomvattende (inclusieve) omgeving creëren om de levenskwaliteit en het welzijn van iedereen te bevorderen. We zijn een multidisciplinaire praktijk die als team nauw samenwerkt en ernaar streeft om de hoogste kwaliteit in  paramedische gezondheidszorg (allied health) te leveren.

Wat doen we?

Ga aan de slag bij Waves

Indien je graag je persoonlijke verhaal met ons wilt bekijken, neem dan contact met ons op voor een intakesessie of boek hier je telefonisch ontdekkingsafspraak. Onze collega Sofie neemt dan graag de tijd om je persoonlijke noden te bespreken.

Clinical team

Ons diverse team van hooggekwalificeerde paramedische hulpverleners is er om u en uw doelstellingen te ondersteunen. Ervaar het verschil met Waves.

Kinesitherapie

Osteopathie

Psychomotorische therapie

Ontdek de zorg die u nodig heeft

Wilt u Pilates of onze Clinical Gym proberen en heeft u een blessure of gezondheidsprobleem? Wij adviseren een intake afspraak met een van onze gezondheidsprofessionals zodat uw start zo efficiënt, effectief en veilig mogelijk is.

Klantgericht

Efficient

Leuk

kampen

Bloom VZW kampen voor kinderen

In samenwerking met Bloom VZW hosten we bij Waves diverse en inclusieve kinderkampen! We richten ons op een reeks onderwerpen zoals zelfontwikkeling en teamwork, maar ook beweging en spel. Met kleine groepen en hoogopgeleide gezondheidsprofessionals zijn alle kinderen welkom en worden specifieke behoeften op maat behandeld.

PMT Leuven
Blog
Gym

Krachttraining bij tieners – Een goed idee?

Kinderen en tieners die gewichten tillen…dit lijkt voor vele ouders een eng idee! Vragen als ‘Gaan ze zich…
Lees meer
Gym, Physio, Pilates

De neurofysiologie achter lichaamsbeweging

Regelmatige lichaamsbeweging heeft vele voordelen, gaande van meer kracht en meer gemak bij dagelijkse activiteiten tot beter pijnmanagement…
Lees meer
Kine Leuven
Gym, Pilates

Bot-gezondheid en beweging: Wat kunnen we eraan doen?

Mensen die regelmatig sporten hebben een grotere kans om leeftijdsgebonden botverlies tegen te gaan. Ze melden tevens minder…
Lees meer
Waves Pilates Leuven