ons team

Bavo Wouters

Bavo (medeoprichter en directeur van Waves) is gediplomeerd kinesist en (bijna) gecertificeerd Pilates-instructeur met een speciale interesse in het ondersteunen van mensen met chronische pijn, hyperventilatie en angststoornissen. Hij heeft meerdere specialisatie- en bijscholingscursussen gevolgd en is gepassioneerd door zelfontwikkeling en groei.

BAVO’S ACHTERGROND

Bavo verhuisde vanuit Limburg naar Leuven om kinesitherapie te studeren en heeft sindsdien een sterke band met Leuven. Ook hij groeide op met chronische pijn en met tijd, geduld en bewegingsondersteuning kon hij de instrumenten ontwikkelen die hij nodig had om een pijnvrij leven te leiden.

WAAROM HIJ DOET WAT HIJ DOET

Door Bavo’s ervaring met chronische pijn, en de frustraties die daarmee gepaard gingen, raakte hij gepassioneerd om de mechanismen van pijn te begrijpen. Hij is gepassioneerd over onderwijs en empowerment van zijn cliënten en hen te voorzien van instrumenten om actief te zijn in hun ontwikkeling.

BAVO’S VRIJE TIJD

Bavo houdt van vele activiteiten. Hij is een fervent muziekliefhebber en je zult hem regelmatig zien swingen op de dansvloer. Hij houdt ook van een goede whisky en mediteert regelmatig.

EducationHealthPilates

Specialisatie

Chronische PijnHyperventilatieRelaxatie

Inboeken:

PRIVÉ SESSIES

Bavo werkt op dit ogenblik met een wachtlijst voor opstart van nieuwe patienten. Gelieve contact met ons op te nemen via hello@wavesleuven.be, zodat we je vervolgens kunnen includeren in de lijst!

GROEPSLESSEN