ons team

Wanda Nieuwdorp

Wanda is gecertificeerd Pilates-instructrice bij Polestar Pilates. Ze kwam in aanraking met Pilates door haar opleiding tot danslerares. Hoewel het een confronterende ervaring voor haar was, vond Wanda door oefening een nieuwe kracht en veerkracht waar ze altijd dankbaar voor zal zijn. En zoals alle goede uitdagingen groeide Pilates uit tot een liefde.

Wanda is ook een trainer in Bodymap, een nieuw perspectief vinden op het belang van beweging voor de ontwikkeling van het zenuwstelsel, met name bij kinderen en adolescenten.

Behalve dat Pilates haar bezig houdt, is Wanda ook de trotse mama van twee prachtige kinderen, Joanna en Casper. Door deze moederjaren heen heeft ze opnieuw het belang van beweging ontdekt, maar ook van luisteren en bewust zijn wanneer je lichaam herbronning en een time-out nodig heeft – een essentieel element dat ze in haar manier van lesgeven introduceert.

Een kernwaarde voor Wanda is het ondersteunen van mensen om hun lichaam te begrijpen, veerkracht te bieden en op een gezonde en energieke manier te bewegen. Wanda straalt in haar lessen, met een aangeboren energie die aanstekelijk (en verslavend, dus kijk uit!) werkt.

Pilates

Specialisatie:

Beweging LiefhebbersDansers