our team

Valerie Wouters

Hallo, mijn naam is Valerie en ik ben in 2021 afgestudeerd aan de KUL met een master in revalidatiewetenschappen en kinesitherapie en specialisatie neurologische aandoeningen. Met enige eerdere werkervaring als revalidatiefysiotherapeut in AZ Sint-Maarten Mechelen, kon ik al werken met een divers scala aan neurologische aandoeningen, zoals de ziekte van Parkinson, beroerte, dwarslaesie en meer.

Ik hecht veel belang aan patiëntgerichte zorg en zorg er graag voor dat mensen uitgebreide zorg krijgen, terwijl ze zich ook actief betrokken en ondersteund voelen. Het geeft veel voldoening om patiënten te zien evolueren naar beter functioneren, algemeen welzijn en onafhankelijkheid. Het motiveert me ook om te blijven leren en mezelf professioneel te ontwikkelen. Ik ben vooral gefascineerd door hydrotherapie en hoop dit ooit in mijn sessies te kunnen toepassen.

Als ik niet aan het werk ben, kun je me vinden in het zwembad, de dansstudio of op het indoor voetbalveld met mijn vrienden in de bruisende stad Brussel. Onlangs heb ik ook de vreugde van het reizen ontdekt door enkele delen van Zuidoost-Azië te bezoeken en ik kijk ernaar uit om meer van de wereld te ontdekken.

Terwijl ik uitkijk naar mijn start als kinesitherapeut bij Waves, weet dan dat mijn toewijding even sterk is als mijn liefde voor kaas (en dat wil wat zeggen)!

Health

Specialty areas:

Neurologie