ons team

Sarah De Canniere

Sarah is kinesist bij Waves en beheert ook de pijlers Gezondheid en Onderwijs.

Afgestudeerd als kinesist aan de KUL in 2015, heeft ze een speciale interesse in chronische pijn, schouder- en nekpijn en hoofdpijn. Ze is lid van het Schoudernetwerk Vlaanderen waar ze zitting heeft in de opleidingscommissie. Ze gaf ook 4 jaar lang cursussen nek en bovenste ledematen aan de KUL.

Sarah is een zeer gedreven en grondige kinesist, die ernaar streeft u en uw situatie te begrijpen om u actief te ondersteunen doorheen uw traject. Als u aanhoudende en complexe pijn heeft, met name rond uw schouders, hoofd en nek is Sarah uw persoon.

Ze schoolt zich voortdurend bij, heeft zich gespecialiseerd in manuele therapie aan de KUL en heeft de 2-jarige myofasciale-dryneedling opleiding bij Trigger vzw afgerond. Haar prioriteit en passie blijft echter een grondige patiëntenvoorlichting en het promoten van zelfmanagement en actieve ondersteuningsprincipes om je de kracht te geven om jezelf te helpen.

Sarah is ook een fervent zeiler en vecht graag tegen de elementen van de aarde. Haar huwelijksreis omvatte 6 maanden fietsen van België naar het Midden-Oosten, dus ze is zeker een avonturier.

EducationHealth

Specialisatie:

Chronische PijnHoofdpijn en MigraineSchouder en Nek