Onderwijs

Empowerment is een van onze kernwaarden bij Waves, zowel voor onze cliënten als voor andere clinici en gezondheidswerkers. Een integraal onderdeel van empowerment is onderwijs. Samen met onze partners zijn we enthousiast om een breed scala aan inhoud aan te bieden, van uitgebreide cursussen tot 2 uur durende work-shops.

Workshops

Voor cliënten

Wij bieden een breed scala aan onderwerpen, van workshopseries (The Waves of Parenthood bijvoorbeeld) tot op zichzelf staande workshops (Love your feet). Deze workshops zijn tijdelijk stoptgezet. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief om op de hoogte gehouden te worden voor als ze opnieuw opstarten!

The Waves of Parenthood

Uw aangeboden door Waves,  De Wolk, Kine Zahra, Fit by Fonda, Vuurlinie & Treat.

De voorbereiding op en het ouderschap zelf kennen vele “waves” met ups en downs, heel veel prachtige en blije momenten maar jammer genoeg ook enkele moeilijkere en onzekere momenten. Onze missie is om jullie specifieke tips en praktische tools aan te reiken, gefocust op verschillende zwangerschaps- en jonge ouder gerelateerde topics, om jullie zo optimaal te kunnen begeleiden en ondersteunen.

Elke workshop weerspiegelt 4 superkrachten die volgens ons belangrijk zijn voor je reis door het ouderschap.

Empowerment – Kennis – Intuïtie – Ondersteuning

Praktische informatie: De kosten van de workshop zijn vastgelegd per koppel en zijn inclusief aanvullend materiaal, knabbels en drankjes. Alle Wolk sessies worden opgesplitst in een Nederlands- & Engelstalige optie. We zijn ook een inclusieve omgeving. Een vertaler Engels of Vlaams naar gebaren is ook beschikbaar indien nodig voor slechthorenden. Audio-opties zijn ook beschikbaar voor mensen met visuele beperkingen. Stuur een e-mail naar hello@wavesleuven.be als u deze service (gratis) wenst.

01. De Wolk pre & post-naatal workshops

02. Waves pre & post-nataal workshops

Partners

Workshops

Voor cliënten

Wij bieden een breed scala aan onderwerpen, van workshop series zoals onze Waves of Parenthood en ons Wandel tot Lopen programma. Alsook op zichzelf staande workshops (Love your feet).

Walk to Run Programme

Wandel tot Loop Programma

date_range

15 januari
24 januari

19h30

Gratis infosessie(s) over ons Wandel tot Loop programma gegeven door onze collega Charles.

EXCELLENCE

Voor professionals

We zijn er trots op dat we de hoofdvestiging zijn van Polestar Pilates Benelux en Smart Education. Scroll naar beneden om te zien welke cursussen zij bij Waves aanbieden en bekijk ook de informatie voor onze opleidingsavond voor artsen.

Opleidingsavond voor artsen

Polestar Pilates

Wereldwijd welzijn beïnvloeden door hoog kwalitatief en praktijkgericht onderwijs

01. Comprehensive course

02. Verdiepingsopleidingen

Voor de volledige lijst van opleidingen die Polestar Pilates aanbiedt in Nederland en België kunt u terecht op hun website. Voor cursussen in heel Europa en andere delen van de wereld kunt u terecht op de website van het hoofdkantoor van Polestar Pilates.

Smart education

Smart Education biedt postdoctorale cursussen voor een verscheidenheid aan gezondheidswerkers.
Bezoek hun website voor meer informatie