Diëtiek Leuven

Loop je vast in je pogingen om je eetgewoonten te verbeteren? Heb je vragen rond voeding die past bij jouw gezondheidstoestand? Dan ben je bij onze diëtiste Mirthe aan het juiste adres.  

Als diëtiste begrijpt Mirthe dat het juiste voedingsadvies vinden met heel wat uitdagingen gepaard kan gaan. Daarom wil ze de drempel voor professionele begeleiding zo laag mogelijk maken. Of je nu vragen hebt rond specifieke voedingsbehoeften bij een medische aandoening (bv diabetes) of juist hulp wilt bij het implementeren van een algemeen gezondere levensstijl, Mirthe staat klaar om je hierin te begeleiden.

Waarvoor kan je bij Mirthe terecht?
  • Mirthe is algemeen diëtiste, dus je kan bij haar terecht met alle vragen rond voeding (bv vragen over gewichtsverlies of – toename, vragen rond voeding bij bv sport, intoleranties, … of gezonde voeding in het algemeen). 
  • Daarnaast heeft ze een specialisatie in diabetesproblematiek. Ze volgde hiervoor een specifieke opleiding. Ze werkt ook in het UZ Brussel op de diabetes unit, waar ze een uitgebreide expertise kon opbouwen. Ze combineert dit werk met haar werk bij Waves.
  • Ze heeft ook een specifieke interesse in het begeleiden van patiënten met een andere culturele achtergrond (zoals bv ramadanbegeleiding), en is thuis in niet-WestEuropese voeding.
Praktisch

Hoe gaat Mirthe te werk?

Mirthe geeft advies dat zich richt op haalbare, stapsgewijze verbeteringen. Ze gelooft niet in drastische veranderingen, maar wel in geleidelijke aanpassingen die passen bij jouw levensstijl en behoeften.
Voeding is meer dan alleen maar eten; het heeft invloed op hoe we ons fysiek en mentaal voelen. Daarom kijkt ze naar het grotere plaatje en helpt ze je om een evenwichtig en gezond eetpatroon te ontwikkelen dat aansluit bij jouw individuele situatie.

Agenda

Mirthe is aanwezig in Waves om de twee weken op donderdagen in de namiddag en avond. Je kan een afspraak bij haar inboeken via onderstaande knop. Moest het voor jou niet mogelijk zijn om op deze tijden een afspraak te maken, kan u haar altijd contacteren via mirthe@wavesleuven.be.

Hoe zien de sessies eruit?

In een eerste consultatie is er een kennismakingsgesprek, waarin jullie samen de vragen, doelen en struikelblokken bespreken. In een volgende consultatie geeft Mirthe een uitgebreid advies en bespreken jullie de implementatie ervan in de thuiscontext. Daarna volgen er nog één of enkele opvolgconsults om te kijken hoe je het advies kan toepassen en waar je eventueel nog tegenaan loopt. 

Tarieven

Consult 60 min: 68 euro
Consult 30 min: 34 euro

De terugbetaling voor diëtiek verschilt van mutualiteit tot mutualiteit. Kijk zeker na bij jouw mutualiteit welke terugbetaling voor u van toepassing is

Boek uw sessie!

Klik op onderstaande knop om je afspraak in te boeken