ons team

Caro Cuypers

Caro is kinesist en (bijna) gecertificeerd Pilates-instructeur. Ze is gespecialiseerd in Women’s Health en perinatale ondersteuning.

Sinds haar afstuderen aan de KUL heeft Caro in het buitenland gewoond, haar horizon verbreed en een liefde voor verschillende culturen ontwikkeld. Ze woonde 4 jaar in Singapore en vervolgens 12 maanden in Pune, India. Onderweg bleef ze studeren, verbreedde ze haar klinische vaardigheden om nu terug te keren naar België met een schat aan kennis en ervaring achter zich.

Caro heeft een passie voor het ondersteunen van vrouwen en heeft meerdere cursussen gevolgd in perinatale ondersteuning van enkele van de top experts in de wereld. Ze deelt veel van de waarden van Waves en is gepassioneerd door holistische gezondheidspraktijken, persoonsgerichte zorg en het ondersteunen van individuen bij het vinden van oplossingen om hun doelen te bereiken.

Gezondheid is jezelf toestaan om onvolmaakt te zijn, om los te laten en gewoon van het leven te genieten!

Wist je dat Caro’s grootste guilty pleasure Salt Ribbed Potato Chips is! En ze houdt van de kleur oranje, alles wat oranje is brengt haar vreugde: Papaja’s, Goudsbloem, Heliconi bloem, Aperol, Tumeric late en Carrot Cake … !

Caro is momenteel in zwangerschapsverlof. Contacteer ons via hello@wavesleuven.be voor alle pre- en post- natale aanvragen.

HealthPilates

Specialisatie:

Perinatal (mum & mini)PostnatalVrouwelijke Gezondheid