our team

Mirthe Parren

Hello! Ik ben Mirthe Parren en in april start ik bij Waves als diëtist voor een frisse benadering van gezond leven! Daarnaast ben ik gespecialiseerd in oncologie, sport & voeding en diabetes. Andere specifieke/persoonlijke topics zijn ook bespreekbaar!

Het grootste deel van mijn werktijd breng ik door in het UZ in Brussel waar ik werk als diëtiste en diabeteseducator. In mijn vrije tijd heb ik hobby’s die me stimuleren om te groeien, zowel lichamelijk als artistiek. Ik doe aan powerlifting, werk graag aan mijn eigen conditie en heb ook een eigen juwelenbedrijf. Hoewel ik een onafhankelijk persoon ben, zou ik niet zijn waar ik nu ben zonder de vrienden die me inspireren om te groeien, maar die me ook helpen om een balans te vinden tussen werk en plezier.

Tijdens de consultaties ligt de nadruk op het verbeteren van je levensstijl een veel minder op het volgen van strenge diëten. Ik geloof niet dat jezelf beroven van zaken je kan doen groeien en verbeteren. Als jouw begeleider wil ik jou en je levensstijl leren kennen door middel van een ‘intake’ consult om je doelen aan te pakken. Ik kijk ernaar uit om je bij Waves te kunnen ontvangen en er samen aan te werken!

 

Health

Specialty areas:

Diëtetiek