Annulatie & Terugbetaling Beleid

Bsport – Pilates & Clinical Gym

 1. Annulaties
  Alle groepssessies (behalve zwangerschaps- en gezinspassen) hebben een vervaldatum van 6 maanden vanaf de eerste boeking. Neem voor perinatale klanten contact met ons op via hello@wavesleuven.be als uw pas verloopt en we zullen deze graag verlengen. Familiepassen zijn 12 maanden geldig vanaf het moment van de eerste geboekte les. Er is geen vervaldatum voor gekochte privésessies. Groepssessies moeten >12 uur voor aanvang van je sessie eigenhandig worden geannuleerd via het Bsport boeking programma. Privésessies moeten >24 uur voor aanvang van je sessie worden geannuleerd. Bij annulering binnen deze periode wordt automatisch de beurt voor de les aangerekend.
 2. Terugbetaling
  WAVES doet altijd haar best om een uitstekende klantervaring te garanderen. Restitutie van ongebruikte passen en lessen is niet mogelijk.
 3. Abonnementen
  Een afgesloten abonnement bij WAVES kan maandelijks geannuleerd worden ten laatste 5 dagen voor de hernieuwingsdatum door dit verzoek te mailen naar Hello@wavesleuven.be. Indien de aanvraag tot stopzetting tijdig wordt aangevraagd, zal de daaropvolgende maand niet in rekening worden gebracht. Indien een terugbetaling wordt verzocht omwille van een fout van de gebruiker wordt er een administratieve kost van €15 aangerekend. Gebruikers van een abonnement worden aan een gelijkaardige annulatie regeling gehouden als normale beurtenkaart-gebruikers. Indien er meer als één keer per maand, een les binnen de 12uur op voorhand wordt geannuleerd, wordt er een €10 aanmaning in rekening gebracht op de interne rekening van de gebruiker zijn/haar account.

 Crossuite – Health: Kinesitherapie, Osteopatie, PMT 

 1. Annulaties
  Afspraken tussen therapeut en cliënt dienen altijd 24 uur voor het tijdstip van de afspraak geannuleerd te worden. Dit om ervoor te zorgen dat de beschikbare behandelplekken optimaal benut worden en de tijd van de therapeut gerespecteerd wordt. Bij annulering binnen de termijn van 24 uur wordt de sessie volledig in rekening gebracht bij de volgende afspraak. Deze afspraak wordt niet vergoed door de mutualiteit.

Annulaties kunnen doorgegeven worden via ons algemeen nummer 016/58.04.14 of via ons e-mailadres hello@wavesleuven.be

Huur van de Evenement Ruimte

 1. Annulaties
  De annulatie van de reservering voor de WAVES Evenement Ruimte dient binnen 7 werkdagen te gebeuren om in aanmerking te komen voor de volledige terugbetaling van het voorschot. Annuleringen binnen de termijn van 7 dagen hebben de betaling van het voorschot tot gevolg.
 2. Terugbetalingen
  Er is geen terugbetaling mogelijk voor de huur van de WAVES Evenement Ruimte.

 

Dit beleid is voor het laatst herzien op 01/01/2024.